Hirdetés

badacsonytomaj.lap.hu / Badacsonytomaj

Badacsonytomaj

A középkorban a Badacsony déli oldalán két falu alakult ki: a mai Badacsonytomaj őse, Tomaj és Lád, amely a mai Badacsonylábdihegy elődje volt

A 71-es főút mentén, a Balaton északi partjának nyugati részén, a Badacsony lábánál található. A hegy valójában a település területén fekszik, amelyet ezen kívül a régi tomaji faluközpont és Badacsonyörs alkot.

Badacsonytomaj Polgármesteri Hivatal - 8258 Badacsonytomaj, Fő u. 2.

Badacsonytomaj Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság, 8258 Badacsonytomaj, Fő u. 23.

Szálláshelyek, gasztronómia, rendezvények, turisztikai információk

Háziorvosi ellátás, Fogorvosi ellátás, Gyermekorvosi ellátás, Neurológiai és pszichiátriai szakrendelés, Védőnői szolgálat. Badacsonytomaj, Kert u. 32.

Griff Gyógyszertár H-8258 Badacsonytomaj Hősök tere 10.

8258 Badacsonytomaj, Kert u. 20.

8258 Badacsonytomaj, Római út 69.

Minden, ami szörf, szörfözés, vagy szörffel kapcsolatos. A Badacsonytomaji Szörfklub Sportegyesület 2005-ben, ifjabb Kruchina Károly kezdeményezésére kezdett szerveződni, majd 2006. június 7-én került sor az alakuló közgyűlésre. A Fővárosi Bíróság 12.259 sorszám alatt 2006. november 24-én a társadalmi szervezetek nyilvántartásába vette, és egyben közhasznú szervezetté minősítette.

Badacsonytomaj-Fórum-Tomaji foci fórum

Badacsonytomaj fent van a Facebookon.

8258 Badacsonytomaj Sport utca 8.

Badacsonyi programok. Programok 2010 - Balaton, bor, szüret, hajó

Veszprém Megyei Önkormányzat. Székhelye: 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tartalom: Intézmények, Civil Ház, Alapítványok, Választás, EU parlamenti választás, Területi kisebbségi választás, Nemzetközi kapcsolatok, EU Képgaléria, Hasznos linkek, Hírek, Közérdekű dokumentumok, Felhívások, MÖK Pályázatok, Állás Pályázatok, Üvegzseb, Közbeszerzés, Sajtószoba, MÖK Közlönye, Kitüntetések, Vagyonnyilatkozat, Ingatlanok hasznosítása, Közérdekű adatok

Hirdetés
Meghatározás:

Legfontosabb Badacsonytomajjal kapcsolatos honlapok

Legfontosabb Badacsonytomajjal kapcsolatos honlapok

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Badacsonytomaj
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés